Høstferie, bursdager og julefeiring!

 

 

JULEGAVEAKSJONEN 2017

 

"Julegaveaksjonen 2017" står for døren og Lørdag 2.desember er den store dagen for deg som har lyst til å gi en julegave til et barn som virkelig trenger det!

 

For flere tusen drammensere så har det blitt en tradisjon å gi en julegave til barn som har det ekstra vanskelig i førjulstiden, og vi håper så mange som mulig har lyst til å bidra i år.

 

Lørdag 2.desember fra klokken 10.00 til 16.00 står vi klar på Drammens teater der du leverer gaven under juletreet.

 

Alt du trenger å gjøre er å melde deg på via facebook, eller sende oss en mail, så tar vi kontakt med deg når det nærmer seg. Da får du informasjon om hvilket kjønn og hvilken aldersgruppe du kan kjøpe en julegave til.

Gavens verdi skal ikke overstige 250,- men må være ny.

 

Organisasjonene som mottar julegaver fra årets

julegaveaksjon er:

Barnas stasjon, Røde Kors, Frelsesarmeen, Kirkens bymisjon og Rett Fram Opplevelser

 

Påmelding her: FACEBOOK

 

 

 

Bursdagsfeiringer

 

Dessverre finnes det mange barn som får oppleve gleden av å be inn venner til sin egen bursdagsfeiring. For oss er det viktig å sørge for at alle barn har så like sosiale muligheter som mulig.

Derfor inviterer vi ofte til bursdagsfeiringer i våre lokaler og hos våre aktivitetssamarbeidspartnere. Stemningen står i taket og stoltheten er tydelig å spore!

 

 

 

Julefeiringer

 

Vi inviterer selvfølgelig også, som vanlig, barnefamilier i vanskelige livssituasjoner til koselige julefeiringer hos oss. De får nyte torgets julestemning rett inn vinduene i vår stemningesfulle lille stue med julemat levert direkte fra Brask & Bramms kjøkken. Noen ganger, faktisk som oftest, parrer vi to-tre-fire familier som har potensiale til å finne tonen, slik at nye vennskap skapes over middagsbordet. Selvfølgelig kommer også julenissen på besøk med et utvalg gaver til barna. Noe som er et særdeles populært innslag. GOD JUL.

 

 

 

Høstferie

 

I høstferien tilbydde vi aktiviteter i form av dagspass i Drammen Klatrepark ved Drammen Skisenter, og vi delte ut danskebåt-turer med Stena Lines Familiebåt hvor hele fergen var tilpasset med aktiviteter for barn i alle aldre. Begge tilbudene var utrolig populære, og godt besøkte.

 

 

 

 

Alle våre aktiviteter er helt gratis - alltid!

 

 

 

 

 

 

All rights reserved © Rett Fram Opplevelser AS

Rett Fram Opplevelser     -     Bragernes Torg 13, 3017 Drammen     -     Telefon: +47 996 84 999     -     E-post: post@rett-fram.no