Dagsturer med en fantastisk seilbåt i hele sommer!

 

 

Vi er stolte over å kunne si at årets båtsommer blir den fjerde i rekken, og den blir mer omfattende enn noen år tidligere. Vi skal sørge for å skape opplevelser og minner for livet i 2017.

 

Vi starter opp med båtturer hos oss den første dagen i skoleferien og gir oss ikke før barna begynner på skolen igjen.

 

Med oss på tur er det barn og unge med deres familier som ikke har mulighet til ordinær sommerferie som alle oss andre, på grunn av svært vanskelige økonomiske forhold i hjemmet eller alvorlig sykdom.

Våre seilbåtturer er en av våre største aktiviteter i løpet av året og det er med årene blitt veldig populært å være med på tur. Påmelding har allerede startet og det er viktig å vise sin interesse tidlig.

 

Vi gjør dagen komplett med all mat og drikke ombord. Vi fisker, bader, seiler eller bare nyter god norsk sommer på sitt beste, alt etter familiens ønske om dagens aktivitet.

 

 

 

Ferieopphold i Norge, Sverige og Danmark

 

 

For noen er det en drøm å innlosjere seg på en hytte i Sverige i en hel uke. Oppleve noe helt unikt som for mange barnefamilier dessverre er mer eller mindre uoppnåelig. Vi fyller kjøleskapet for en hel uke og sørger for gi sommerminner man ikke glemmer med det første.

 

Noen drømmer om en tradisjonell danmarkstur med båt, overnatting og kanskje et besøk i København akvarium. Vi tilrettelegger og ordner billetter for de familien som benytter seg av våre aktiviteter.

 

 

 

 Tusenfryd og fornøyelsesparker

 

 

I løpet av sommeren har vi flere turer til Tusenfryd og andre fornøyelsesparker. Dette er en heldagsaktivtet med mat og drikke men transport til og fra. Ofte er dette en type aktivitet som koster så mye å delta på at svært mange barn og unge blir holdt utenfor disse opplevelsene.

 

 

 

 

Alle våre aktiviteter er helt gratis - alltid!

 

 

 

 

 

All rights reserved © Rett Fram Opplevelser AS

Rett Fram Opplevelser     -     Bragernes Torg 13, 3017 Drammen     -     Telefon: +47 996 84 999     -     E-post: post@rett-fram.no