FRIVILLIGE

 

Vi er takknemlige for at vi har en god gruppe mennesker som jobber frivillig i vår organisasjon. Vi har mange varierte arbeidsoppgaver og man har en unik mulighet til å være med på å skape gode og viktige opplevelser for barn og unge, samtidig som arbeidet er lærerrikt og spennende.

 

Vi kjører båter på fjorden hele sommeren og er alltid på jakt etter deg som liker sjø- og båtliv. Noen ganger hjelper du oss inn til kai, av og til lager du mat ombord og noen ganger så er jobben rett og slett å bade hele dagen sammen med flotte mennesker som koser seg på tur med oss.

 

Vi trenger mye hjelp i hele desember, når vi arrangerer julaften hele tolv ganger med over 140 gjester i løpet av årets siste måned. Du hjelper oss med å ta godt vare på våre gjester, deler ut julegaver, serverer mat og hjelper til med å ferdigstille lokalet til neste dag. Her kommer du tett innpå hele grunntanken til vår organisasjon, nemlig å sørge for opplevelser og minner for livet. Er du flink til å bake, så trenger vi ca 20 kaker i løpet av desember.

 

Vi trenger hjelp hele året, så har du lyst til å bidra og prøve deg som frivillig hos Rett Fram Opplevelser, tar du kontakt med oss og forteller hva du har lyst til å hjelpe med.

 

Kontakt:

Ronny Johnsen

ronny@rett-fram.no

+47 996 84 999

All rights reserved © Rett Fram Opplevelser AS

Rett Fram Opplevelser     -     Bragernes Torg 13, 3017 Drammen     -     Telefon: +47 996 84 999     -     E-post: post@rett-fram.no