Hvem er vi?

 

 

Rett Fram Opplevelser er en frivillig organisasjon som jobber for barn og unge som av en eller annen grunn holdes utenfor det sosiale fellesskapet som vi andre ser på som en selvfølge.

 

 

Vi har tatt på oss oppgaven å skape aktiviteter, opplevelser og minner for livet til de barna som trenger det mest. Vi er tre heltids-engasjerte personer som sammen med en god gjeng frivillige, står på for å skape et pusterom i hverdagen til de som har det ufortjent vanskelig.

 

 

Vi må aldri glemme at barn og unge sjelden har en mulighet til å velge selv. Dersom barndommen og oppveksten blir et sår i livet så er det ikke barnas skyld. Vi tror at ved å skape gode opplevelser, ved å se barna og vise at de er like verdifulle som alle andre barn, så vil det føre til et friminutt fra alt det vonde. For hvert eneste friminutt vi som organisasjon skaper gir vi barn og unge mestringsfølelse, samhold og glede.

 

 

Alle tiltakene Rett Fram Opplevelser tilbyr er finansiert av gaver fra næringslivet og privatpersoner og koster ingenting for de som takker ja til våre tiltak. Alt er gratis - alltid!

 

 

All rights reserved © Rett Fram Opplevelser AS

Rett Fram Opplevelser     -     Bragernes Torg 13, 3017 Drammen     -     Telefon: +47 996 84 999     -     E-post: post@rett-fram.no