Næringslivet

 

Rett Fram Opplevelser hadde ikke klart å gjennomføre noen av våre prosjekter, hadde det ikke vært for et næringsliv som er engasjert i lokalsamfunnet sitt og som brenner for de samme tingene som oss. Ved å støtte Rett Fram Opplevelser sitt arbeid er du med på å skape aktiviteter, opplevelser og minner for livet til svært mange barn og unge i Norge som opplever en barndom og oppvekst som uverdig og vanskelig.

 

 

Støttespiller:

Som støttespiller av Rett Fram Opplevelser er du med på en støtte til vårt arbeid og får bedriftens logo på våre nettsider - sammen med alle våre støttespillere.

 

 

Prosjektstøttespiller:

Som prosjektstøttespiller er du opptatt av å gi støtte til et spesifikt prosjekt. Tanken bak prosjektstøtte er også å sikre en forutsigbarhet i forhold til å videreføre de prosjektene vi har.

 

 

Samarbeidspartner:

Rett Fram Opplevelser er inne i sitt fjerde år som organisasjon. Som samarbeidspartner er man opptatt av at forutsigbarheten i det vi skaper skal opprettholdes, samtidig som man ønsker å være en bidragsyter til at vi kan inkludere flere mennesker som trenger vår hjelp ved å utvikle og utvide prosjekter som allerede er en stor suksess hos oss.

 

 

All rights reserved © Rett Fram Opplevelser AS

Rett Fram Opplevelser     -     Bragernes Torg 13, 3017 Drammen     -     Telefon: +47 996 84 999     -     E-post: post@rett-fram.no