1-2-3! Så var det gjort

Vår jobb er å skape aktiviteter, opplevelser og minner for livet. Mer viktig enn noen gang, er det at vi får med oss flere støttespillere. Her kommer det en liten forklaring på hvorfor.

Vi har vår egen avtalegiroløsning. Den heter «Alt er gjort på 1-2-3!» og det betyr at du takker ja til å støtte oss med 123,- per måned. Rett Fram Opplevelser er en frivillig organisasjon som skaper opplevelser på bakgrunn av de pengene vi får inn til å gjøre nettopp det.

Du kommer til vår avtalegiro ved å klikke akkurat her

En barnebursdag hos oss har en gjennompnittskostnad på 3.100,- I våre lokaler med mat, drikke, snacks, pynt, gaver, discolys, vedlikehold, vask og lokalet i seg selv. Eller hjemmebursdager, der vi handler inn alt familien trenger for å kunne lage i stand barnebursdag hjemme. I tillegg så er det mange som feirer bursdagen sin på bowling, Lekeland eller innebadet.

I 2020 så feirer vi ca.180 barnebursdager. Det er en kostnad på over 550.000,- Vi trenger din hjelp.

Vi har mange spennende aktiviteter på merkedager som 17.mai, Elvefestivalen, World Cup skispring og barneskirennet, påskeferie, vinterferie og høstferie. Vi bruker ca. 235.000,- i året på dette. Vi trenger din hjelp.

Hele sommerferien er vi på sjøen med en fantastisk seilbåt. I hele ti uker har vi med over 650 gjester på dagsturer. Vi arrangere egne turer med elektriske sparkesykler, vi er 140 gjester på Tusenfryd, vi er i Bø Sommarland, vi arrangerer egne badeturer, vi har en rask båt hvor vi står på vannski og driver med vann-aktiviteter, vi har frisbee-golf med over 100 deltagere om sommeren – så vi trenger din hjelp.

Vi arrangerer i 2020 ca. 80 kurs der vi designer våre egne kopper, maler våre egne kunstverk, designer og syr klær, lager våre egne armbånd. Vi har vårt eget lydstudio, der vi spiller inn musikk, podcaster og har gitarkurs, dj-kurs og egne produksjonskurs der vi lærer bort hvordan man lager sin egen musikk. Vi gir ut musikk på eget plateselskap for kreativ ungdom, som drømmer om å kunne bli artist. Vi trenger din hjelp.

I 2020 feirer vi julaften hver dag i 21 dager. Julemat, juletre, julegaver, kaker, snacks og alt det en julaften inneholder hos de fleste andre. Servering, gaver og frivillige som står på døgnet rundt i hele desember gjør at vi har skapt en julehøytid som er helt unik. Ingen andre klarer å gjøre det vi gjør hos oss, men vi trenger din hjelp.

Vi gjennomfører mange hundre familiesamtaler hvert år, vi skaper glede, trygghet, sosiale fellesskap og gir hvert eneste barn og hver eneste familie muligheten til å kjenne på mestring og fellesskap. Hver eneste dag er på plass i våre lokaler og gjør det vi kan, men vi trenger din hjelp.

Foto: Arild, Kaare, Ann Katrin, Jan-Erik, Arild, Harry, Per Ole og Hilde på 17.mai hos oss.

Hos oss er det Arild og Ronny som jobber hver eneste dag, men selv om vi bare er to så har vi over 80 frivillige som sørger for at Rett Fram Opplevelser har blitt så gode på det vi gjør. Men vi trenger fortsatt din hjelp.

Vi pleier å si hos oss, at dersom du er enig med oss i at vi gjør en god og viktig jobb, og dersom du har muligheten økonomisk, så håper vi at du blir med oss på «Alt er gjort på 1-2-3!», som blir din måte å bidra til barnebursdag, ferieaktiviteter, julefeiringer, julegaver, kurs, mestring, nestekjærlighet og ekte fellesskap.

Du kommer til vår avtalegiro ved å klikke her

Vi trenger din hjelp!

Her på våre nettsider kan du følge hvor mange som er med på avtalegiroen vår, og hva det gir oss av inntekter per mnd. På Facebook og Instagram kan du følge våre innlegg og ta del i mye av det som skjer hos oss. Hvis du i tillegg har lyst til å melde deg som frivillige, som kakebaker eller som noe annet, så er det bare å ta kontakt med oss. På nettsidene våre kan du klikke i menyen vår her og følge avtalegiroen dag for dag.

Vi håper du blir med på å utgjøre en forskjell!