Åpen møteplass

Vår åpne møteplass, Fram Arena, er et svært viktig tilbud i en tid der flere og flere barn og unge har et stort behov for aktiviteter som ikke koster.

——————————————-

Fram Arena har to stuer der vi har egne spillkonsoller som Playstation og gaming pc`er. Vi holder også mange spennende kurs gjennom hele året og vi arrangerer både aktiviteter og opplevelser gjennom sommeren. Prosjektet fikk i 2020 støtte fra Bufdir for å kunne startet opp og kjøpe inn utstyr som det er behov for til alle våre gjester. En av forutsetningene for å få støtte fra Bufdir til et slikt prosjekt er at vi har en plan for hvordan den åpne møteplassen skal kunne overleve uten støtte fra etaten.

Vi har nå utvidet Fram Arena med podkast-utstyr, greenscreen som gjør det mulig å lage innhold til sosiale medier og vi gleder oss til å fortsette med prosjektet fremover.

I sommer skal vi gjøre mange spennende ting hos oss, og vi kommer til å reise på utflukter og skape gode minner for alle som benytter seg av tilbudet hos oss.

Om du er forelder og kjenner på at ditt eller dine barn har et behov for å sosialiseres mer med andre, og kanskje er det vanskelig å ha muligheten til det på grunn av økonomi, så vil vi veldig gjerne at du tar kontakt med oss og så skal vi gjøre det vi kan for å hjelpe til. Alle våre aktiviteter er 100% gratis og vi er en veldig morsom gjeng å være sammen med.

Ta kontakt ved å klikke på den linken HER, eller send en epost til arild@rett-fram.no