Arrangmentsansvarlig

Hanne har vært med i oss i mange år som frivillig og gjort mye mer enn hva man kan forvente. Nå lesser vi henne ned med enda mer jobb..

Hanne Aadalen, heter hun. Mamma til to og med fast bopel ved Drammens svar på Gaustadtoppen, Konnerud. Hun er den råeste på logistikk, hun går alltid den ekstra milen for at barn, unge og familier skal trives hos oss og våre familier trives veldig godt rundt Hanne. Det er de største grunnene til at Hanne nå får ansvaret for alle våre arrangement. Så er hun faglig dyktig, hun er teknisk anlagt og hjelper til med utforming av våre systemer som benyttes for å ha full kontroll på alt det vi gjør til enhver tid, og så er det jo sånn at uten Hanne så hadde julefeiringer og utkjøring av julegaver hatt vesentlig større utfordringer enn det vi har i dag.

Hun skal også ha ansvaret for alle våre frivillige, som gjør at Hanne kaller inn til frivilligsamling to ganger i året, og har du lyst til å bidra med hjelp som frivillig er det bare å ta kontakt på denne eposten: hanne@rett-fram.no