Barnebursdager

I 2018 så arrangerte vi mange bursdager, både i våre lokaler men også på Bowling1 Drammen, Happy Kids Celebration og hyggelige bursdager der fødselsdagsbarnet inviterer sine venner hjem til seg. I 2019 blir det minst like mange!

Vi trenger enda flere som hjelper til på bursdager i våre lokaler på Bragernes torg, med servering av mat, kaker og ikke minst sørge for at alle gjestene føler seg inkludert og har det moro. Så har vi et ekstra ansvar med å sørge for at bursdagsbarnet har det fantastisk hos oss!

En barnebursdag tar ca.to timer, men vi møter en halvtime før og blir en halvtime etter at gjestene har dratt fra oss. Har du lyst til å være med på èn bursdag i løpet av året så er det helt topp. Har du muligheten til flere så takker vi selvfølgelig ja. Du kan også sette deg opp på en ringeliste, der vi tar kontakt på listen dersom det dukker opp en bursdag vi virkelig trenger litt ekstra hjelp til.

Send en epost til ann-katrin@rett-fram.no så tar hun kontakt med deg og så finner dere ut av hvordan du vil bli kontaktet.

Uten frivillige så blir hverdagen vår ekstremt vanskelig, så du skal vite at hvert minutt du bruker hos oss er vi veldig takknemlig for.