Familiesamtaler hos oss

Som mamma og pappa kan det være veldig vondt å være i en situasjon der økonomi eller andre ting gjør at sitt eget barn ikke tar del i samfunnet på lik linje med barna rundt seg. Det stilles store krav til foreldre av både barnehage- og skolebarn, det meste av aktiviteter koster penger og vi vet veldig godt hvordan det føles når man føler seg maktesløs i et land der det kan se ut som at alle andre har alt.

Hos oss i Rett Fram Opplevelser så jobber vi kun med èn ting. Vi skaper aktiviteter, opplevelser og minner for livet til barnefamilier, barn og ungdom, hver eneste dag gjennom hele året. Det gjør vi fordi vi synes det er uholdbart at ikke det offentlige klarer å sveise fellesskapet vårt bedre sammen. Hos oss handler det også om å få en pause fra hverdagens utfordringer. Når vi reiser på seilbåtturer så er det både for å skape en ferieaktivitet der og da, men også for å skape et minne om fellesskap, nye vennskap og en heftig opplevelse som man stolt kan snakke om å ha vært med på etterpå. Derfor har vi også flotte julebord i desember. Derfor feirer vi barnebursdager. Derfor reiser vi til Tusenfryd, Drammensbadet og kino sammen.

Hver eneste uke kan du snakke med Ann-Katrin hos oss, som har familiesamtaler med både deg som ikke har vært hos oss før, men også med foreldre og barn som benytter seg av våre aktiviteter mye. Hos oss kan du komme med skuldrene nede og vi lover at samtalene hos oss handler om hva vi kan hjelpe deg og dere med, ikke hvorfor dere har havnet i en situasjon der dere av og til har behov for en utstrakt hånd. Du kan treffe Ann-Katrin på telefon: 976 52 777. Om du ikke får svar der, eller det haster så kan du sende en e-post til: ronny@rett-fram eller ringe på telefon: 996 84 999.

Velkommen til oss!