Fantastisk vinterferie!

Over 300 gjester hos Rett Fram

Årets vinterferie har inneholdt så mye moro, at vi vet nesten ikke hvor vi skal begynne. Vi kan begynne med alle dere som støtter oss og som hjelper oss, og gjør dette mulig for oss å være den ultimate møteplassen for barn og unge som trenger et skikkelig tilbud i ferien sin.


Det kommer en tid etter julehøytiden

Vi som jobber med barn og unge hver eneste dag hele året vet at det er mye fokus på aktiviteter og opplevelser for de som trenger det mest i høytidene. Det er allikevel verdt å minne om at året stopper ikke etter julaften. Det kommer en vinter, vår, sommer og høst som også skal tilby spennende aktiviteter og opplevelser for alle. Når vinterferien står for døren så er det mange grunner til at mange ikke reiser bort, og derfor er vi stolte over å være en møteplass som tilbyr aktiviteter hele uken, uten at det koster noe å være med. Vi er også stolte over at vi har frivillige som tar seg tid til å dele sitt engasjement for barn og unge.

Dersom du har lyst til å være med å bidra, så trenger vi alltid nye hender ettersom vi i Rett Fram bare blir større og større for hver måned som går. Har du lyst til å høre mer om hva du kan gjøre som frivillig hos oss er det bare å trykke HER.

Mange fine aktiviteter

Årets vinterferie har kunnet by på pariserhjul på torget, vi har vært på innebadet og vi har hatt vår egen kinodag for de minste der de har sett filmen «Detektiv Edderkopp». Vi har designet og laget våre egne t-skjorter, designet og laget kort, hatt sjakk-turneringer og vi har gamet hele uka. I tillegg kan vi love at vi har spist rundstykker med godt pålegg, pizza, snacks, iskaker og det meste av det som tilbys den yngre garde av både sunne og usunne varer.

Vi har tatt et aktivt valg om å ikke tenke skole, lekser eller noen annet enn å slappe av og kose seg i vinterferiene. Nå er det bare å vaske lokalene og gjøre i stand til årets barneskirenn under World cup Skisprint på torget, søndag 10.mars og gjøre oss klar til årets påskeferie om noen uker.