Fram Arena!

Pandemien har vist at gaming og sosiale medier er en svært viktig arena for sosialt fellesskap.

Vi har pusset opp våre lokaler og sørget for at vi nå har to fantastiske gaming-rom for barn og unge. Vi har egen Playstation-avdeling, gaming pc`er og eget tv-studio for de som har lyst til å prøve seg på Youtube eller lage videoinnhold som kan publiseres på sosiale medier. Fram Arena er navnet på vårt store prosjekt innen sosiale medier og gaming, og besøkstallene hos oss forteller i alle fall at dette er et nytt og perfekt tilskudd til våre aktiviteter.

Gamingrommet i vinterferien 2022

IKEA har gitt oss ny innpakning

Midt i pandemi-året 2021 tok IKEA kontakt med oss. De hadde trua på oss og våre prosjekt, og bestemte seg for å hjelpe oss med to av de største prosjektene våre. MS Sommerferie og seilbåt, i tillegg til Fram Arena. De støttet oss med et betydelig beløp så vi kunne kjøpe seilbåten i fjor sommer og de doblet beløpet så vi kunne innrede lokalene våre på nytt. Gjøre det klart for Fram Arena. Gaming-rommene fremstår som nye og i tillegg har de sørget for at vi har kunnet innrede et helt nytt samtalerom der vi møter familier og foreldre hver eneste uke. En uvurderlig støtte for Rett Fram.

Mye spennende i vente de neste ukene

Fram Arena har åpent for alle barn og unge i Drammen. Det koster ingenting å være med hos oss, det er en perfekt arena å møte nye venner og vi lover at det kommer til å være mye spennende som skjer hos oss fremover. Denne våren kommer også til å inneholde mange nye kurs med spennende innhold og vi går en sommer i møte der vi skal gjennomføre flere aktiviteter og arrangementer enn vi noen gang før har gjort. Vi gleder oss til å vise dere samholdet, gleden, takknemligheten og spenningen som syder hos oss!