HØ5TFERIE i 5 dager

Sommerferien er lang, men høstferien kommer fort. En ny uke med dager som skal fylles med aktivitet for barna. Det er grunnen til at våre dører er åpne. Alltid.

Vi satser tungt på å skape aktivitere og opplevelser i skolens ferier gjennom hele året. Høstferien kommer som et deilig fristed etter skolestart i august, før alle skolekluter settes til ut året. Fristed for barna, vel og merke. Foreldre som kanskje selv tar seg høstferie, og som har muligheter til å fylle dagene med aktiviteter og opplevelser for familien, nyter hver eneste dag. De som har svært få, eller ingen muligheter, de fortjener også et fristed. Det er nettopp dette fristedet vi tilbyr, og vi har blitt ganske gode på nettopp det.

Denne høstferien startet med en fantastisk tur til «Speiderly» ikke så langt unna Tverken. Sammen med Runar og Magnus i speider`n ble det bueskyting, klatring, grilling, kaffe til voksne og mange gode opplevelser som vi tar med oss alle sammen. Det er nok mange som ikke er så vant til å bruke skogen, og vi er kjempeglade for at vi samarbeider med den flotte gjengen på speiderhytta sånn at vi kan tilby denne aktiviteten. Takk også til skisenteret som sørget for at vi kunne bruke skiheisen så mye vi ville opp og ned for de som hadde lyst til det. Og så det er sagt, selve turen med heisen er en nydelig opplevelse i seg selv.

I lokalene våre på torget så er det full fart i hele høstferien. Vi har kurs der vi designer og maler på våre egne t-skjorter. Hanne styrer som alltid med presisjon og kontroll på hver minste detalj og det er utrolig morsomt å se at vi til og med kan designe og lage klær som barna kan bruke. Vi lager masse forskjellige hele uken, vi har en dedikert dag til spill og sjakk og selvfølgelig så er gaming-stuene våre åpne hele høstferie. Det spilles Fifa, Fortnite, Fall-Guys, Roblocks og alt annet vi andre sliter med å følge med på.

Høstferie hos oss er samhold, vennskap og en arena for å møte helt nye venner hos oss. Akkurat slik som vi drømmer om at det skal være.

Det er en skikkelig gladgjeng på jobb i høstferien, og vi kan love at alle gjestene våre er i trygge hender enten de deltar på kurs, gamer eller trenger noe iskaldt å drikke.

Uansett hvor flinke vi er til å finne på hyggelige og viktig ting for barn og familier, så skal alt planlegges, gjennomføres og evalueres i ettertid for å alltid kunne bli bedre på det vi driver med. Uten frivillige hender får vi ikke gjort noen ting. Denne høstferien gjennomføres med bravur av alle på kontoret, men også de som ikke er avbildet her som tømmer søppel, vasker gulvene, tar seg tid med å snakke med familiene er i aller høyeste grad med på å gjøre Rett Fram til det det er. Vår regions største organisasjon med aktiviteter og opplevelser som gir minner for livet til våre gjester. Det er vi stolt av.