Dette er Rett Fram Opplevelser

Rett Fram Opplevelser er en frivillig organisasjon som jobber for barn og unge som av en eller annen grunn holdes utenfor det sosiale fellesskapet som vi andre ser på som en selvfølge.

Vi har tatt på oss oppgaven å skape aktiviteter, opplevelser og minner for livet til de barna som trenger det mest. Vi åpnet dørene våre 1.januar i 2014 etter ett og et halvt år med intensiv jobbing for å se på muligheter for å gjøre organisasjonen levedyktig. I tillegg hentet vi inn råd fra store nasjonale organisasjoner, vi hadde samtaler med kommunale institusjoner og det var helt tydelig at ideen bak vår organisasjon var sterk i et samfunnsperspektiv som er av den karakteren den er i dag. I disse årene har problematikken for barn og unge som opplevever oppveksten sin som uverdig, dessverre økt kraftig.

Ronny Johnsen, grunnleggeren av Rett Fram Opplevelser, er 46 år og startet sin karriere som pengetransportør. Ferden gikk videre til kunstavdelingen i Amnesty Norge, han har vært markedssjef for Panasonic Varmepumpe, redaktør i TV8 Buskerud og har i mange år jobbet som programleder og musikkansvarlig i radio lokalt i Drammen. I tillegg er han musiker og har jobbet med flere artister og vært med på flere utgivelser. I 15 år, med noen avbrekk, har han vært bassist og korist for Unni Wilhelmsen og har vært på tur i inn- og utland i musikalsk regi. Han er en entusiastisk seiler og har vært organisasjonsleder i de syv årene Rett Fram Opplevelser har eksistert og har en målsetting om å gjøre Rett Fram Opplevelser større og tilgjengelig for flere barn, unge og barnefamilier i årene som kommer.

Arild Bjørvåg er ansvarlig for alle våre samtaler med næringslivet. I tillegg er han en stor bidragsyter til gjennomføring av aktiviteter og opplevelser hos oss. Han er utdannet siviløkonom og har over 22 års erfaring med ledelse, rekruttering og har tett kontakt med bedrifter i hele vår region. I tillegg er han både kunnskapsrik og svært interessert i fotball, da engelsk fotball. Han er en av de som får frysninger når noen sier YNWA og har visstnok mange støttespillere hos oss som er enig med han i akkurat det.

Hanne Aadalen er vår arrangementsansvarlig. Det betyr at hun har ansvaret for logistikk, planlegging, booking av gjester og gjennomføring av alle våre arrangement. Denne jobben krever full oversikt, alltid godt humør og et stort engasjement for å sørge for at alle familier, barn og unge som er hos oss, alltid blir tatt godt vare på både før, under og etter våre aktiviteter. Hun er glad i fjellet, glad i sjølivet og hun er den råeste på kurs og god stemning.

 

Våre frivillige er en stor del av oss. Vi har over 90 mennesker som hjelper oss gjennom året. Noen er med veldig mye og noen er med oss av og til. Uten frivillige hadde ikke Rett Fram Opplevelser klart å gjennomføre alt vi gjør, så denne gjengen er vi svært takknemlige for at er med oss når vi trenger det som mest.

Her har du seks av våre frivillige som vi helt klart ikke hadde klart oss uten. De bruker mye fritid, helger og kvelder sammen med oss, for å sørge for at Rett Fram Opplevelser klarer å gjennomføre alt for barn og barnefamilier i byen vår:

 

Ann Katrin Toresen

Turer, kurs, bursdager, Tusenfryd, seilbåt og utkjøring

 

Kaare M. Pye

Bursdager, seilbåt, Tusenfryd, bursdager, servering, julefeiringer

 

Harry Vegard Nilsen

Praktisk magiker, utstyr, vedlikehold, seilbåt, snekker, utkjøring og turer

 

Jan-Erik Alberts

Seilbåt, bursdager, Tusenfryd, servering, klargjøring, julefeiringer, utkjøringer og det aller meste

 

Arild Fredriksen

Praktisk magiker, utkjøring, rydding, henting av utstyr, bursdager og arrangement

 

Karima Pedersen

SUP-brett opplæring, vannaktiviteter, turer for barn og voksne

Ronny Johnsen
Organisasjonsleder

Arild Bjørvåg
Næringslivskontakt

Hanne Aadalen
Arrangementsansvarlig

Rett Fram Opplevelser
Org.nr. 917 503 729

Post- og besøksadresse:
Bragernes Torg 13
3017 Drammen

ronny@rett-fram.no

arild@rett-fram.no

hanne@rett-fram.no

Organisasjonsleder telefon: (+47)996 84 999

PRIVAT STØTTE


Vi trenger din støtte, og hvis du er enig med oss i at barn og unge i byen vår ikke fortjener en uverdig oppvekst, og har mulighet til å bidra, så har du disse valgmulighetene. Tusen takk for støtten!

Engangsbeløp via Vipps


Støtt oss med et valgfritt engangsbeløp. Vipps ditt beløp til nr: 105727. Du kan selvfølgelig vippse oss så ofte du vil. 🙂


Engangsbeløp via bankkonto


Vi har vår egen gavekonto som du kan benytte hvis du har lyst til å støtte oss. Bruk kontonummer: 2480.15.16307 (Sparebank 1 BV).


«Alt er gjort på 1-2-3!»


Vi har tro på at hvis mange har mulighet til å bidra litt, så blir vi sterke sammen. Med 123,- hver måned blir du en av våre trofaste støttespillere.


Les mer om avtalegiro 1-2-3

Tusen hjertelig takk for støtten!