Ikke nøl med å ringe oss

Vi har mange henvendelser hver eneste dag, i en tid der veldig mange familier har det tøft. Det betyr at du ikke er alene. Ring oss, om du har behov for å snakke!

Aller først har vi lyst til å si at, det nærmer seg. Det nærmer seg en vår og en sommer der det aller meste tyder på at vi kan komme tilbake til hverdagen vår. For hver eneste dag som går, kommer vi nærmere, så det er viktig at vi alle er flinke med å passe på smittevernsreglene, og så lover vi å skape en sommer som vil eksplodere av glede, samhold og frihet – sammen.

Vi vet at det er mange foreldre som fra før av har hatt det skikkelig tøft. Pandemien har ikke gjort det bedre. Uansett hva som er grunnen til at du eller de rundt deg har det vondt og vanskelig, ikke nøl med å ringe oss. Send oss en melding. Hva som helst. Vi får ikke gjennomført aktiviteter på normal måte nå om dagen, men det er vondt å sitte alene, redd og bekymret for dagene og ukene som kommer. Ring oss, og så kan vi i alle fall prate sammen og kanskje gi noen gode råd midt oppi alt sammen.

Vi gleder oss så veldig til å kunne samles igjen alle sammen, og vi synes det er skikkelig vondt å ikke kunne holde kurs, barnebursdager og alt det morsomme vi driver med hver eneste dag hos oss. Men det kommer en dag der vi alle sammen skal være i samme rom og bare glede oss sammen.

Det er mange som tenker på deg og dere. Arild og Ronny jobber fortsatt hver eneste dag, og vi har mange frivillige som bryr seg. Så – igjen – ikke nøl med å ringe oss. Vi er her ene og alene for deg og familien din.