Julefeiring 2019

For sjette året på rad så feirer vi julaften hos oss i hele desember. Vi har plass til ca. 200 gjester fordelt på 15 dager, og vi gjør alt vi kan for å få plass til alle som har et stort ønske om å komme på besøk til oss.

I år vet vi at det kommer til å bli umulig å få med alle på julefeiringene. Det er en kjempeutfordring for oss, fordi vi synes det er skikkelig vondt å si nei til mange av dere. Samtidig gjør vi så godt vi kan for å sørge for at desember blir full av gode opplevelser allikevel, selv for deg og dine som opplever at det ikke blir feiring av jul hos oss i år.

Vi har bestemt oss for å skape noen dager i desember der vi skal spise, drikke og kose oss – i tillegg til julefeiringene som holdes i våre lokaler på Bragernes torg.

PS! Alle barn får julegaver her hos oss under våre julefeiringer og vi har mange hundre gaver som skal under treet. Dersom du trenger julegaver som skal gis bort på julaften, så anbefaler vi at du tar kontakt med Barnas Stasjon eller Røde Kors.

Skulle det være spesielt utrordringer som skaper stor uro i familien nå i desember, så vil vi gjerne at du tar kontakt med oss. Det er ikke alt vi kan hjelpe til med, men husk at det er mye bedre å spørre sånn at vi har muligheten til å hjelpe, enn å ikke si noe til noen. Vi må alle passe på hverandre, og jobben vår er å lytte og gjøre alt som står i vår makt for å kunne hjelpe deg med det du og dere trenger nå i julen.