Julefeiringene er i gang

Julen er i gang hos oss, og vi har startet på våre 22 julefeiringer i desember. Opplevelser og minner for livet.

Tradisjonell norsk julemat, julekaker og dessertkaker, drikke og snacks, juletre og selvfølgelig kommer nissen på besøk hver eneste dag. Nissefamilien prioriterer faktisk oss først! Sammen med familier som er hos oss skal vi nyte julehøytiden og sørge for noen trygge, varme og gode timer sammen. Vi venter ca 280 gjester gjennom julefeiringene våre, hvor 22 av dem foregår i julestua vår.

Den nydelige julestua vår, som pyntes til julaften for niende år på rad. (Foto:Ronny Johnsen)

Denne julen så blir vi 87 frivillige som hjelper til med å servere, pakke inn julegaver og sørger for at vi klarer å levere den opplevelsen alle våre gjester fortjener. Det er krevende, men utrolig morsomt. Samtidig er julen noe av det viktigste vi kan sørge for å skape en trygg og fin ramme rundt, og vi gjør dette for niende året på rad. Heldigvis er det mange mennesker som hjelper og støtter oss sånn at vi skal kunne klare å gjennomføre det økonomisk også, og mange skal vi sørge for å takke godt gjennom hele desember. Til alle som vippser oss og til alle som er med på spleisen vår – tusen, tusen hjertelig takk!

Julegaveaksjonen vår er lørdag 3.desember fra 10.00 til 16.00. Det kommer mange mennesker innom oss denne dagen, men for noen passer ikke datoen. Så dersom du allikevel ønsker å gi gaver til vår julegaveaksjon så er det fullt mulig helt frem til 20.desember i lokalene våre på Bragernes torg 13.

Vi gleder oss til å glede andre denne julen, og følg oss på Facebook så du får med deg alt som skjer her hos oss.