Lørdag 8.juni!!

«Varm 2019» blir den store sommerhappeningen i Drammen, på Union Scene i Drammen. Konsert med et herlig arktistgalleri, grilling i bakgården og 1000 feststemte publikummere i salen. Det blir ikke bedre enn det!

Eller jo, vent litt. Det blir bedre. For hvis du kjøper billetter så går inntektene til Rett Fram Opplevelser!

På scenen så kan du nyte Unni Wilhelmsen, en av Norges største stemmer som i over to tiår har spilt over 3000 konserter. Denne lørdagen kommer hun til Drammen og spiller for Rett Fram Opplevelser.

Mannen som har fylt drammens scener til randen med sitt Elton John show, Arne Iversen har sagt at han stiller opp for vår organisasjon. Det samme gjør det forrykende rockebandet Fuck Ups, legenden Rune Marthinsen, komiker og radiomann Geir Schau.

I tillegg så er det noen overraskelser fra scenen som ennå ikke er offentliggjort, så har du lyst til å være med oss å åpne sommeren med en perfekt opplevelse så holder du av lørdag 8.juni 2019. Dørene åpner 18.00 og vi har lagt ut 1000 billetter. Allerede før offentliggjøringen i dag så er det solgt over 300 billetter. I bakgården griller vi hele kvelden.

Vi har vært så heldige å få tak i Eli Kari Gjengedal fra TV2 og Ingeborg Myhre, kjent som Lotto-Ingeborg, til å være våre vertinner for kvelden.

Billetter kan du bestille ved å trykke her.

Skal du ha flere billetter i firmaet du jobber eller dere er en gruppe på over 10 stykker så sender du en mail til ronny@rett-fram.no