Nå kan du fylle et påskeegg

Det er påske rett rundt hjørnet, og vi gjentar fjorårets største begivenhet rundt påskeaktiviteter og påskeegg hos oss i Rett Fram.

Det er mange ting man kan gjøre i forbindelse med påske. For det første er det viktig for oss å holde åpent hus i alle skolens ferier. Det er både gode opplevelser for barna som kan bli kjent med nye venner, og det gir et pusterom for de foreldrene som ikke har så mange planer i påskeferien.

I tillegg så er selvfølgelig påskeegget den store happeningen i påskeferien. I fjor gjorde vi en ny vri, der vi sørger for å fylle opp hele lokalet vårt med godteri og påskeegg, og så inviterer vi barna til å besøke oss for å fylle sine egne påskeegg. Da kan man velge og vrake i akkurat det godteriet som man liker aller best, og suksessen fra i fjor den fortsetter. Vi har behov for nærmere 200 kg med godteri og gleder oss til å overraske alle våre gjester i ferien.

Fyll et påskeegg for 80,-

I år kan du være med og hjelpe oss med å fylle et påskeegg. Om du har lyst og mulighet så kan du bruke vippsen vår, fylle opp ett av påskeeggene som skal gis bort, og så håper vi det er mange som blir med oss på å sørge for at årets påskeferie blir minnerik, morsom og ikke minst mettende med helt sikkert alt for mye sukker. Men det er tross alt bare påske èn gang i året.

GOD PÅSKE