Ønske om en fredfull jul

Fra alle oss i Rett Fram Opplevelser vil vi ønske deg og dine en fredfull og rolig jul. Selv om vi vet at noen av dere har det vanskelig. Vi har gjort alt vi kan – selv om det heller ikke er nok.

Vi går inn i julehøytiden med en stolthet for det vi klarer å gjennomføre. Vi er stolte av hver enkelt julegave vi gir bort og vi er så glad for at vi kjenner så mange familier i vårt lokalsamfunn. Vi vet at våre julegaver, våre matkasser og vår tilstedeværelse har stor betydning for veldig mange, og vi er takknemlig for at det er så mange som er med på vårt lag for å skape magiske opplevelser som gir minner for livet. Så til alle dere som har fått sine skuldre senket littegrann – i alle fall for noen dager – vil vi ønske dere en riktig God Jul, alle sammen.

Vi vet også at det er mange familier hos oss som går inn i julehøytiden med mange vonde utfordringer med en fremtid som virker veldig mørk. Vi lover å være her for dere så fort julen er over, og skal fortsette hver dag for å sørge for at vi skal møte hverandre ofte og tilby dere alle de aktiviteter og opplevelser vi klarer. Selv om det er tunge tider, så håper vi allikevel at de fleste av oss klarer å roe ned til på selv julaften og skape noen fine stunder for barna og dere selv. Vi tenker på dere, vi er her og vi ønsker dere alt godt både i julen og i tiden fremover.

Det er nemlig en rar følelse å sitte i bilen på lille julaften og klokken passerer 02.00 – fortsatt på veien for å levere julegaver til de som ber om hjelp i siste sekund. Det bekrefter bare at jobben vi gjør hos oss den er spesiell, vi skiller oss ut, og vi er glade for at flere og flere tør å ta kontakt når det blir som vanskeligst hjemme.

Samfunnet har et ansvar for å hegne om alle, og da mener vi ALLE. Uansett hva som er grunnen til at noen har det vanskelig, når det er barn involvert så er det vår plikt å hjelpe. Legg meninger til side. Legg alle fordommer til side og kjenn på at fellesskapets beste, faktisk er å sørge for at alle har det ok. Spesielt i en høytid der følelsene ligger utenpå kroppen for de fleste.

Til alle dere som er gjester hos oss i Rett Fram Opplevelser gjennom året, skal dere vite at vi husker på hver og èn av dere. Vi lover at 2021 kommer til å bli fylt opp av aktiviteter, ferieopplevelser, barnebursdager og masse, masse mer!

God Jul til dere alle sammen!