Opplevelser

Her er en oversikt over hvilke opplevelser vi tilbyr hos oss

Det er familiene selv, og spesielt barnas ønsker, som avgjør hva vi i Rett Fram Opplevelser tilbyr av aktitiveter og opplevelser gjennom året. Her får du en oversikt over de største prosjektene hos oss.

«MS / Sommerferie»

Fra første dag i skoleferien, og helt frem til skolen starter, arrangerer vi ferieturer med en fantastisk seilbåt hver eneste dag i ti uker. Vi seiler, fisker, griller, bader og koser oss på vannet en hel dag. I 2014 hadde vi med oss 40 gjester på tur. I 2022 gjennomførte vi 54 båtturer på ti uker med 550 gjester. Sammen med Barnekreftforeningen gjennomførte vi også båtturer i en hel uke sammen med Ferie Med Mening.

«RFO-Kollektivet»

Dette er vår møteplass som åpnet sommeren 2018 med prosjektstøtte fra Bufdir og Barne- og likestillingsdepartementet. Vi holder åpent tirsdag, onsdag og torsdag hver uke fra kl. 15.30 – 19.30. I tillegg har vi åpent i alle skoleferier året gjennom. I tillegg til en møteplass som er åpen for alle, har vi vårt eget profesjonelle lydstudio, vi har en egen youtube-stasjon og en egen podcast-stasjon. Vi arrangerer gitarkurs, instrumentopplæring, malekurs, vi har låtskriverseminarer og reiser på tur til Rødtangen i vår egen campingvogn der fokuset er samhold, mestring og inkludering.

 

«FRAM Arena»

Vi har våre egne gaminglokaler der vi har åpen møteplass gjennom hele året. Vi gamer med pc og Playstation, vi har FIFA-turneringer og Fortnite-turneringer, vi serverer mat og drikke og så skaper vi et trygt og sosialt nettverk sammen. Vi gjennomfører også mange spennende kurs i løpet av året. Tiltaket er støttet med prosjektmidler fra Bufdir.

«Barnebursdager»

I 2018 arrangerer vi ca.180 barnebursdager i året. Vi feirer i vårt eget lokale der vi samarbeider med McDonalds i Drammen, har discs, karaoke og sørger for at barn som ellers ikke ville feiret bursdagen sin kan komme til oss å gjøre det. Vi samarbeider med Bowling1 Drammen og Happy Kids Celebration. I tillegg arrangerer vi hjemmebursdager for de som ønsker å be sine venner hjem til seg.

«Nasjonaldagsfeiring 17.mai»

Vi holder åpent hus på selveste nasjonaldagen der Rett Fram Opplevelser er tilgjengelig for alle. Med lokaler rett ved Bragernes torg og barnetoget skaper vi en fantastisk ramme på denne viktige dagen. Vi serverer pølser, is, brus og kaker hele dagen, og så langt vi har billetter sørger vi for at barn og unge får billetter til tivoli.

«World Cup Skisprint – Barneskirennet»

Hvert år arrangeres det worldcuprenn i Drammen. Dagen før er det duket og klart for det store barneskirennet. Vi har varmestue med servering av mat når familiene kommer rett fra skolen og vi har 30 par helt nye langrennsski med alt nødvendig utstyr som man kan låne dersom man ikke har ski selv. I samarbeid med Byen Vår Drammen og World Cup Skisprint Drammen er dette en festdag for alle som besøker oss.

«Julaften 22 dager i desember»

Hver jul så arrangerer vi julaften på ekte, hele 22 dager gjennom desember. Det er mange som gruer seg til jul, men hos oss får de en god pause fra hverdagen, med tradisjonell julemat, gaver, juletre og kos i flere timer. Selvfølgelig kommer også nissen på besøk hver eneste dag.


 

Instagram has returned invalid data.