RFO-Kollektivet

RFO-Kollektivet er møteplassen som skaper vennskap for livet!

Vi er stolte over å ha startet en møteplass som har som formål å nettopp få unge mennesker til å møtes. RFO-Kollektivet er skapt ut fra samme visjonen og målsettingen som alle våre prosjekter. Vår største styrke er at vi kontinuerlig er i kontakt med barn, ungdom og foreldre for å finne ut av hva barn og ungdom selv føler at de mangler. Når vi er sikre på hva vi skal investere i og satse på, så er det på bakgrunn av nettopp våre gjester sine ønsker, behov og drømmer.

RFO-Kollektivet er en møteplass der alle er velkomne. Vi har et eget profesjonelt lydstudio der våre gjester kan spille inn egenkomponert musikk, synge inn sanger klare for utgivelse og man kan lære seg hvordan man spiller inn musikk. 

Vi har gitarkurs for både helt ferske nybegynnere og de som allerede kan spille gitar. Vi har trommekurs, dj-kurs, låtskriverkurs og vi reiser på turer sammen for å bli kreative. Kanskje klarer vi også å hente opp et talent noen ikke visste de hadde.

Vi har malekurs, egne kursholdere som er fantastiske på å lære oss å slappe av, la oss motivere og få ut det beste av oss selv. Vi har en egen youtube-stasjon der man kan bli en youtuben og vi har en egen stasjon for de som har lyst til å lage podcast eller radio.

Det beste med alt er at alle våre kurs er frivillige å delta på. Om noen ikke har lyst til å være med på noe annet enn å bruke oss som en møteplass for å treffe nye venner, så er man hjertelig velkommen til det.

 

Åpningstider:

15.30 – 19.30

Tirsdag, onsdag og torsdag hver uke.

RFO-Kollektivet holder også åpent i høstferien, vinterferien, og påskeferien fra 10.00 – 15.00. Sommerferien har egne åpningstider. Alle kurs du kan melde deg på hos oss har egne tider og rutiner for påmelding, så følg med på din invitasjon hva du skal gjøre for å melde deg på hos oss.

Prosjektet har fått en treårig prosjektstøtte fra Bufdir og skal videreføres også etter prosjektperioden.


Eksempel på bildegalleri

Instagram has returned invalid data.