Ring oss èn gang for mye!

Heldigvis så er det mange som ringer oss når det er utfordringer som er umulig å overvinne, men vi vet at det er mange som lar være. Fordi man ikke vil være til bry eller mase unødvendig på oss som er på jobb. Ring oss heller èn gang for mye, enn èn gang for lite.

Det er ikke alt vi i Rett Fram Opplevelser kan hjelpe til med, men vi er veldig gode og trygge samtalepartnere. Det kan også hende at vi kan hjelpe deg, være kreativ sammen med deg og sørge for at dagene blir litt lettere enn de er akkurat nå.

Vi kan ikke drive med mange spennende aktiviteter om dagen fordi det er forbudt, men vi jobber hver dag med å finne ut hva vi kan starte med, hvor fort vi kan klare det og hva som er viktig, riktig og spennende for barna.

Vi vet at det nå at vi er i en tid der også mange mammaer og pappaer er i dyp økonomisk krise. Det er også mange familier som ikke har hatt denne utfordringen før. Det vi alle sammen må ha fokus på, er å sørge for at vi får aktivisert og beroliget barna våre, slik at de merker dette minst mulig.

Har du utfordringer, sliter du noe som vi kan hjelpe til med, så er vi her hver eneste dag. Du kan kontakte oss på e-post og du kan ringe oss. Vi gjør det vi kan, vi jobber med dette fordi vi har et brennende engasjement for å hjelpe, så vi håper at du roper høyt og tydelig så vi kan høre deg godt 🙂