Tre måter å støtte oss på

1: NÆRINGSLIVSSTØTTE

Det er næringslivet som skal ha en stor takk for at Rett Fram Opplevelser har kunnet skape opplevelser og minner for livet til barn og unge i vår region. Har du og din bedrift lyst til å være med?

Les mer her

2: PRIVAT STØTTE

Som privatperson kan du også støtte prosjektet Rett Fram. Du bestemmer selv hvor mye du vil støtte, og du skal vite at alle bidrag – uansett sum, vil bli satt stor pris på.

Les mer her

3: VÅRE FRIVILLIGE

Vi har alltid et stort behov for frivillig hjelp hos oss. Du vil være sammen med en engasjert gjeng som alle er her fordi de har et genuint ønske om å bidra til fellesskapet. Ta kontakt med oss!

BLI FRIVILIG HOS OSS

NÆRINGSLIVSSTØTTE


Vi gjør mye spennende sammen med næringslivet. Vi trenger næringslivet fordi den største delen av finansieringen av våre prosjekter kommer fra engasjerte næringslivsledere. Men hos oss handler det også om mer. Vi har mange spennende muligheter hvor vi kan dra nytte av hverandre, dersom du og din bedrift har lyst til å dele vårt engasjement ut over det å støtte oss med midler. Arild hos oss har verdens fineste telefonstemme, så vi tar gjerne en prat og eventuelt kommer en tur innom for en prat.
Alle bedrifter som er med på 10.000,- i løpet av et år får vårt suppoertrofè. Det er det synlige beviset på at din bedrift har valgt å støtte barn og unge i ditt nærmiljø. Hvert år er det en ny kunstner som står for det visuelle på vårt innrammede trofe.

PRIVAT STØTTE


Som privatperson kan du dessuten velge selv hva pengene du gir skal bli brukt til. Om du vil støtte driften av vår seilbåt, mat, drikke, aktiviterer eller annet, send oss en epost med dine ønsker.

Engangsbeløp via Vipps


Støtt oss med et valgfritt engangsbeløp. Vipps ditt beløp til nr: 105727. Du kan selvfølgelig vippse oss så ofte du vil. 🙂 


Engangsbeløp via bankkonto


Sett et innskudd direkte til vår giver-konto: kontonummer: 2480.15.16307 (Sparebank 1 BV).


Avtalegiro 1-2-3


Gi støttebeløpet kr 123,- hver måned med avtalegiro. Les mer om hvordan du gjør det her.


Les mer om avtalegiro 1-2-3

Tusen hjertelig takk for støtten!
Dersom du ønsker å melde deg på vårt nyhetsbrev vennligst gi oss beskjed om det på mail: ronny@rett-fram.no

Instagram has returned invalid data.