Trenger du hjelp til jul?

Rett Fram hjelper familier over hele landet i desember måned. Om du er en mamma eller pappa som trenger hjelp til jul, der det kanskje er vanskelig å finne pengene til mat og julegaver, så ta kontakt med oss. Du er anonym hos oss, vi spør ingen ubehagelige spørsmål og så lenge det er praktisk mulig så gjør vi alt vi kan for å hjelpe til inn mot jul.

Dersom familien sliter med julegaver eller mat i forbindelse med julen så kan du ta kontakt med oss. Vi krever ikke at du legger frem hele historien din, men vi hjelper familier som har barn fra 0-18 år når du som forelder rekker opp hånden og ber om hjelp for å kunne gjennomføre en verdig julefeiring.

Ta kontakt med oss her:

ronny@rett-fram.no

Hvis du vil vite mer om hva Rett Fram er, eller du vil få mer informasjon om hvem vi er og hvorfor vi gjør dette, så kan du klikke HER for å se Mads Hansen og organisasjonsleder i Rett Fram, Ronny Johnsen, i intervju med Anne Lindmo på NRK i forbindelsen med spleisen som er opprettet for å kunne hjelpe så mange som mulig til å få gode opplevelser og minner for livet både i julen og hele året ellers.

Om du har lyst til å bidra i Spleisen, så går du inn HER