Velkommen til 17.mai

I år er det vårt 10 års jubileum og for ellevte gang inviterer vi til den største festen i Drammen på nasjonaldagen vår. Alle er hjertelig velkommen.

Byens beste utsikt til barnetoget

Vi har en stolt tradisjon med å invitere til nasjonaldagsfeiring hvert år, og i år er intet unntak. Vi serverer pølser, brus, vafler, boller, kaker, alt en skikkelig feiring inneholder og selvfølgelig blir det is til alle sammen. Vi åpner dørene våre klokken 09.00 og stenger klokken 14.00. Som alltid blir det også litt ekstra med konfetti over barnetoget, siden hele toget passerer rett utenfor døren vår. Det er meldt strålende vær, så årets 17-mai blir helt magisk.

Alle er invitert

Til vanlig så skaper vi aktiviteter og opplevelser for alle barnefamilier i Drammen som har et ekstra behov for akkurat det. Vi har holdt på i over 10 år og alle våre aktiviteter er alltid gratis. Dette gjelder også på 17.mai. Det er ekstra hyggelig for oss å kunne invitere byen inn til vår storstue på denne dagen, så vi gleder oss masse til å åpne dørene for dere alle sammen.

Starter dagen med besøk

Drammen kommune har sin egen 17-mai komitè som sørger for at alt går som planlagt. Lederen av komitèen, Lavrans Kierulf, har en travel dag foran seg på nasjonaldagen og kommer innom oss før barnetoget sparkes i gang. Det er ekstra hyggelig for oss å kunne vise frem all jobben som blir lagt ned hos oss for både feiringen av 17.mai og alle andre aktiviteter vi arrangerer gjennom året. Så da er det bare å pugge tekstene på de viktigste sangene og reglene som er en viktig del av den store festen, og vi ønsker dere alle sammen en riktig god, trygg og varm 17.mai i 2024.