Vi er på ballen!

Rett Fram har inngått en tre-årig samarbeidsavtale med Mjøndalen Fotball. Det betyr bare èn ting – enda fler aktiviteter de neste årene.

Vi har hatt tett kontakt med Mjøndalen Fotball i flere år. Vi har vært på kamper og vi har hatt flere arrangementer på stadion. Allikevel er det først i år at vi har inngått en samarbeidsavtale der vi sammen skal sørge for å skape minnerike øyeblikk for mange av våre barn og unge. Vi gleder oss veldig til samarbeidet, og vi er veldig glade for å samarbeide med en organisasjon som har verdier som treffer oss midt i hjertet. Lagånd og kameratskap er viktig i Mjøndalen. Det er det også hos oss i Rett Fram. Alene blir alt vanskelig, men sammen med folk man er glad i og stoler på, da kan man få til hva som helst.

Rett Fram på ryggen av drakta

I lagbildet over så ser du den flotte gjengen som for anledningen har snudd drakta bak-fram. Grunnen til det er først og fremst fordi avtalen er godt forankret i klubben. Trenere, spillere, frivillige og ansatte har gitt organisasjonsleder Ronny Johnsen mange hyggelige tilbakemeldinger om at det er akkurat vi som har fått plass på drakta. Morten Sørli, som er salgssjef i Mjøndalen Fotball gleder seg til samarbeidet.

– Samarbeidet med Rett Fram passer utrolig godt inn i vår kultur og verdier. Vi ønsker å skape opplevelser, morsomme aktiviteter og sette søkelys på problemstillingen rundt barn som vokser opp i fattigdom. Vi treffer blink sammen på verdier – det har vært viktig for oss. Sammen tar vi en posisjon i arbeidet med å vise samfunnsansvar. Det skal alltid være godt å komme til Mjøndalen, sier Sørli etter at avtalen ble kjent onsdag 31.mars.

Organisasjonslederen i Rett Fram har hatt et tett forhold til klubben siden han var ung gutt og gleder seg til å skape spennende aktiviteter sammen med Mjøndalen.

– I samarbeidet med Mjøndalen får vi muligheten til å gjennomføre morsomme aktiviteter og forskjellige eventer som har med fotball å gjøre. Sammen skal vi ha et høyt engasjement og generere opplevelser for enda flere barn. Vi er godt kjent med klubbens verdier og det er alltid fint å komme til Mjøndalen. Vi har det til felles at vi vil støtte de menneskene som har det tøft og jeg kunne ikke vært mer stolt over å ha navnet vårt på nettopp Mjøndalen-drakta, sier Ronny Johnsen.